PHOTO TIPS 5: Millorant la teva fotografia de natura de 5 en 5

PHOTO TIPS 5: Millorant la teva fotografia de natura de 5 en 5

Dissabte 15 i diumenge 16 de gener de 2011

Photo Tips 5 és un taller de fotografia diferent. L’eix de PhotoTips 5 és ensenyar i compartir aquells conceptes i tècniques que són realment importants a l’hora d’intentar crear imatges suggerents i poderoses.

Tractarem aquells aspectes que utilitzen molts professionals durant la creació de les seves imatges traspassant la barrera de la tècnica i endinsant-nos en l’excitant terreny de l’actitud, la creativitat i la visió personal. El taller està organitzat en blocs de cinc en cinc idees o consells per tema amb la intenció de que sigui directe i clar. Més informació dels continguts aquí.

Programa:

Dissabte 15 de 9:00 a 14:00 sessió teòrica al Centre Cultural La Llacuna, carrer Mossèn

Cinto Verdaguer 4-6, d’Andorra la Vella.

Diumenge 16 de 9:00 a 14:00 sortida pràctica (lloc a determinar segons les condicions meteorològiques).

Places disponibles: 15 places.

Preu: Gratuït per als socis de l’ADN i 15 euros per als no socis (és possible fer-se soci el mateix dia de l’activitat; el preu de la quota anual és de 18 euros i dona accés gratuït a tots els cursets realitzats per l’associació).

Aquest curset anirà a càrrec d’Òscar Dominguez, ornitòleg i fotògraf de natura (http://www.deepwildphoto.com).

Inscripció:

Es molt important que es faci la inscripció. Només cal enviar-nos un correu electrònic a adn@adn-andorra.org amb el nom i cognoms dels participants, el nom de l’activitat a la que assistireu i un telèfon de contacte. També ho podeu fer deixant un missatge de veu al telèfon 866 086.

Amb aquestes quatre dades en tindrem prou per organitzar-nos degudament i, sobretot, per avisar-vos si hi hagués canvis de darrera hora com podria ser un canvi de lloc o de dia degut a males condicions meteorològiques.

Pagament::

El pagament de la inscripció als cursos, únicament per als participants que no siguin socis de l’ADN, es pot realitzar de tres formes:

  1. Ingrés per l’import del curs (15 euros) al compte de l’Associació per a la Defensa de la Natura, IBAN: AD88 0003 0018 0000 009R 1935, Crèdit Andorrà, posant com a concepte el vostre nom i cognoms i afegint les paraules “curs foto gener 2011”.
  2. Enviar-nos un correu electrònic amb el vostre nom i cognoms, número de compte i entitat bancària per tal que fem nosaltres el cobrament (és preferible la primera opció).
  3. Realitzar el pagament el mateix dia de l’activitat (és preferible la primera opció).

Recomanacions generals:

Porteu roba d’abric, calçat adequat, aigua i menjar. El trajecte fins als llocs indicats es farà en vehicles particulars. L’itinerari de la sortida pràctica no presenta dificultats.

L’ADN es reserva el dret d’ajornar, modificar o suspendre qualsevol de les activitats per condicions meteorològiques adverses o altres causes de força major. Així mateix, l’ADN no es farà responsable dels accidents que poguessin patir els participants durant les sortides naturalistes.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s